5-те дамски дрехи, задължителни за есента

Време е да кажете „сбогом” на лятото и да се подготвите за началото на есента. Да, знаем, че най-вероятно не ви се иска топлото лято да си тръгва толкова бързо, но един бърз шопинг в http://edrehi.com/ за обновяване на гардероба може би ще повдигне малко настроението ви.

Време е за нови дамски дрехи, време е за шопинг, време е да се подготвите за есента!

5-те дамски дрехи, които задължително трябва да присъстват в гардероба ви тази есен

*шлифер

Дамските шлифери винаги са били актуални и то тъкмо за есента, но тази година шлифера трябва да е от .. кожа. Дължината може да е около, над и под коляното, кройката – каквато ви допада, цветът – също, но материята задължително е кожа.

*спортен екип

Може би ще се изненадате, но тази есен можете спокойно да се разхождате облечени в долнище и горнище на анцуг и ще сте актуални. Разбира се, за да сте в крак с модата по спортния екип трябва да има декорации, мъниста или пайети, така че когато избирате долнището и горнището имайте това предвид.

*пуловери

Тази есен на пръв поглед неочакваните съчетания на материи ще са изключителен хит. Затова, сложете поне един груб пуловер в гардероба си. С какво да го носите ли? С лятна пола под коляното, с рокля „миди” от http://edrehi.com/ или с дънки… изборът е изцяло ваш. Както казахме, неочакваните комбинации тази есен са много добри комбинации, затова съчетавайте материи и цветове смело.

*рокля

Няма как да минем без класиката в жанра – дамската рокля. Тук можете да избирате рокля по ваш вкус, като единственото условие е да е червена. Всичко червено ще е на мода тази есен, така че не се двоумете – колкото по-червено, толкова по-добре.

*яке

Яке, ама не какво да е, а с висока яка. Материята на якето може да е всякаква, но викторианската яка е задължителна.