Как да обзаведем жилището си с нови мебели при ограничен бюджет?

Иска ви се да подмените старите мебели в дома си с нови, но се притеснявате, че бюджетът ви е ограничен и отлагате покупката във времето?

Всъщност, не е нужно да отлагате!

Достатъчно е да имате малко търпение и да вложите повече въображение, за да откриете и закупите мебелите, които ще направят жилището ви още по – функционално, красиво и стилно.

Как да обзаведете жилището си с нови мебели при ограничен бюджет?

*съставете си точен план, който да следвате

Преценете много внимателно кои мебели са за подмяна и кои могат да ви служат още малко. Понякога, в желанието си да сменим всичко, изхвърляме мебели, които са все още красиви, здрави и които с малко козметична работа по тях могат да се ползват още.

*търсете промоции

Днес много магазини, които предлагат обзавеждане редовно правят намаления на определени продукти. Отделете време и просто потърсете по-усърдно за промоции и ще откриете чудесни предложения на доста по-ниски цени. (В момента http://www.mebidea.com/ имат страхотни промоции на спални, така че можете да разгледате и при тях какво още се предлага на промоционална цена).

*купувайте мултифункционални мебели

Вместо да купите диван за всекидневната, който не се разтяга, вземете разтегателен. Така, ако ви се наложи, ще имате още едно допълнително място за спане. Ако искате да смените масата във всекидневната, по-доброто (и изгодно) решение би било да се спрете на разтегателен модел с повдигащ механизъм. Така можете да използвате масата едновременно като ниска холна маса и като голяма трапезна маса, когато се събирате повече хора на вечеря.

*купувайте повечето мебели от един магазин

Закупувайки всички мебели от един магазин ще си спестите от цената за транспорт и от времето, в което ще ви доставят мебелите. В някой магазини дори могат да ви предложат отстъпки или да ви направят малко подаръче, ако закупите всички мебели от тях.

За да обзаведете жилището си със стилни, нови мебели не е нужно да разполагате с неограничен бюджет. Просто трябва да отделите малко време, да сте наясно какво точно търсите и да разгледате промоциите, които предлагат от магазини като http://www.mebidea.com/.